برگزاری جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو (RUD)

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۸۸۵ اخبار روابط عمومی
جلسه اسفندماه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل روز سه شنبه هفتم اسفند ماه سال جاری در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو (RUD)

جلسه اسفندماه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور رئیس، معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل روز سه شنبه هفتم اسفند ماه سال جاری در دفتر رئیس دانشگاه  برگزار شد.

در این جلسه دکتر هادی میرزایی ضمن اشاره بر  ضرورت و اهمیت  برگزاری دوره های آموزشی جهت حرف پزشکی، برگزاری بازآموزی، برگزاری جلسات کمیته تجویز و مصرف منطقی  و نظارت بر عملکرد پزشکان  بر اهمیت  تجویز منطقی داروهای آنتی بیوتیک و داروهای تزریقی  توسط پزشکان  ،  تاکید نمود.

دکتر میری معاون غذا و دارو دانشگاه درخصوص  اهمیت و تاثیر پروتکلها و گایدلاینهای دارویی و فرمهای مربوطه بر کاهش مصرف اقلام آنتی بیوتیک در بخش‌های بستری بیمارستان‌ها سخن گفت.

در ادامه آنالیز نسخ تجویزی پزشکان شهرستان زابل با هدف کاهش شاخص های تجویز در نسخ (1. میانگین اقلام دارویی، 2. تجویز آنتی بیوتیک ها، 3. تجویز داروهای تزریقی ) بررسی  و ارائه گزارش گردید  و پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد به پزشکانی که شاخصهای تجویز را رعایت ننموده اند ، تذکر کتبی ابلاغ گردد.